• De Grote Clubactie

  Geachte leden,

  Om de financiële situatie van de reddingsbrigade iets sterker te maken, hebben wij besloten dit jaar mee te doen aan De Grote Clubactie. Dit is mogelijk op 3 manieren: Papieren loten, verkoopboekjes en online verkoop. De opbrengst hiervan gaat direct naar de reddingsbrigade. Een lot kost 3 euro waarvan 2,40 euro naar ons gaat. Mensen die 20 loten of meer verkopen komen in aanmerking voor een waardebon voor dagjes uit gegeven vanuit De Grote Clubactie zelf.
  1e mogelijkheid: Alle leden krijgen nog een mail toegestuurd met daarin inloggegevens voor hun eigen verkoperspagina. Hierop staat een lotenmeter waarmee je eigen aantal verkochte loten kunt volgen. Ook staat op deze pagina de QR-code/link waarmee loten verkocht kunnen worden. 
  2e mogelijkheid: Naast het verkopen van loten online is er ook nog de optie van het verkoopboekje. Hierin kan naast de QR/online verkooplink ook loten verkocht worden met een eenmalige machtiging. Deze ingevulde verkoopboekjes moeten ingeleverd worden bij de club coördinator (Kevin Heynen). De eenmalige machtigingen moeten dan handmatig ingevoerd worden op De Grote Clubactie website. De kopers krijgen dan de lotnummers op hun bankafschrift te zien bij afschrijving.
  3e mogelijkheid: Als laatst is er ook nog de optie om papieren loten te kopen, deze zullen beschikbaar zijn bij de bestuurstafel tijdens de lesuren, deze worden dan ter plekke contant voldaan. 
  De landelijke start van de grote clubactie is op 18 september en alle leden zijn hieraan toegevoegd. Onze vraag aan jullie is om zoveel mogelijk loten te verkopen en wie weet win je wel een leuke prijs! Alle leden die loten hebben verkocht worden na afloop van de actie uitgenodigd voor een kleine activiteit als bedankje dus zet hem op!

  Vragen of onduidelijkheden die er zijn vernemen we graag.

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur

  3 september 2021